Buddyzorg foto 1
Buddyzorg foto 2
Buddyzorg foto 3
Buddyzorg foto 4
Buddyzorg foto 5
Buddyzorg foto 6
Buddyzorg foto 7

Wie zijn de buddy’s?

Buddy’s zijn een divers gezelschap: het zijn mannen en vrouwen, jongeren en ouderen, homo’s en hetero’s. Buddy’s zijn er van 21 jaar tot 60+. Het zijn huisvrouwen, WAO’ers, fulltime werkenden, parttimers, gepensioneerden, studenten, etc. In al die verschillen is er één ding wat ze verbindt: het zijn stuk voor stuk mensen die zich willen inzetten voor een ander. Een ander die tijdelijk een buddy nodig heeft om zijn of haar haar leven in een nieuwe balans te brengen. Dáárin vinden ze elkaar en ook hun gezamenlijke inspiratie.

Buddy’s staan open voor mensen. En ze zijn niet bang om te praten over de serieuze kant van het leven. Ze zijn gemotiveerd en hebben voldoende levenservaring om met mensen om te gaan in een moeilijke fase van hun leven. Buddy’s hebben een speciale training gevolgd en krijgen ondersteuning vanuit de coördinator. Een buddy heeft respect voor je privacy en heeft geheimhoudingsplicht.

Een buddy vertelt: ‘Het is een uitdaging om buiten je eigen straatje te kijken en met mensen om te gaan die je anders nooit tegen zou komen’.